در اصل طبع به گرمایی یا سرمایی، تر یا خشک بودن فرد مربوط میشود اما مزاج به صفراوی، بلغمی بودن یا سودایی بودن فرد اشاره دارد.
يمكن الاختيار من بين العديد من النكهات المفضلة لدى محبي الشيشة مثل التفاح، النعناع، الكولا، الفواكه الاستوائية، العنب، الفراولة، الليمون، الشمام، الجوافة، الكرز، والتوت.
كما يمكن إضافة الثلج أو الليمون أو النعناع كمنكهات إضافية.
برخی از منابع فهرستشده در این مقاله ممکن است معتبر نباشند. لطفاً با یافتن منابع معتبر بهتر و بیشتر، به بهبود این مقاله کمک کنید.
كما يمكن تجربة تركيبات مميزة مثل قهوة الكراميل، الباردة، الشوكولاتة، الفانيليا، وغيرها. الاختيار يعتمد على الذوق الشخصي والتفضيلات الفردية.
بمجرد أن تكون الشيشة جاهزة، قم بشم المزيج اللذيذ من الشوكولاتة والدخان. يمكنك أيضًا إضافة بعض قطع الشوكولاتة الصلبة داخل القاعدة لإضافة طعم زائد من الشوكولاتة إلى السحبات. احتسي واستمتع بتجربة شيشة فريدة بنكهة الشوكولاتة.
مزاجهای چهارگانه را میتوان تا حد زیادی با ورزش و تغییر رژیم غذایی کنترل کرد یا بهبود داد.
با توجه به اهمیت مسئله در ادامه به ویژگی انواع مزاج ها و خصوصیات انواع مزاج ها خواهیم پرداخت.پیشنهاد می شود مقاله تغذیه افراد بلغمی را مطالعه کنید.
در قسمت بالا در تعریف مزاجها عموما به ویژگیهای اخلاقی افراد اشاره سحبة سيجارة وينكس کردیم، اما مزاج را از روی ویژگیهای فیزیکی هم میتوان تشخیص داد.
در این مقاله به معرفی انواع مزاج ها پرداختیم و تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا شما را با خصوصیات انواع مزاج ها نیز آشنا کنیم. همانطور که احتمالاً شما هم متوجه شدهاید، مزاج تأثیر بسیار زیادی در سطح سلامت افراد مختلف دارد و اگر تاکنون نسبت به آن بیتفاوت بودهاید به شما پیشنهاد میشود تا بهطور جدیتر به این قضیه نگاه کنید و سعی کنید تا مزاج خود را اصلاح کنید و غذاهای متناسب با مزاج خود را مصرف کنید.
سبزیجات پخته (سبزیجات خام برای آنها خیلی سرد خواهند بود)
اصطلاحی در طب سنتی برای افرادی که در بدنشان عناصر چهارگانه در تعادل هستند، وجود دارد. معمولاً به این افراد، افراد با مزاج معتدل میگویند (مزاج گرم و معتدل، مزاج سرد و معتدل، مزاجتر و معتدل و مزاج خشک و معتدل).
این مقاله بهطور گسترده بر ارجاع به منابع اولیه متکی است. لطفاً با افزودن ارجاعاتی به منابع ثانویه یا ثالثیه به مقاله، به بهبود آن کمک کنید.
در واقع، موضوعی را که اساس طب قدیم بر آن استوار میباشد، مسکوت گذاشتهاست.[۹]